Ο Sport24 Radio 103,3 χορηγός επικοινωνίας του Ios3on3 Tournament

 

Ο αθλητικός σταθμός Sport24 Radio 103,3 βρίσκεται δίπλα σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και στηρίζει την διοργάνωση του IOS 3on3 Tournament ως χορηγός επικοινωνίας.

Το IOS 3on3 Tournament αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα 3on3 τουρνουά μπάσκετ του καλοκαιριού και θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου στην  καρδιά των Κυκλάδων και του Αιγαίου, στην Ιο.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο απέναντι από το Δημαρχείο της Ίου θα δημιουργηθούν ανοικτά γήπεδα μπάσκετ με τη χωρητικότητα του κεντρικού γηπέδου να φθάνει τους 1.000 καθήμενους και τους 2.000 όρθιους.

Ο Sport24 Radio 103,3 παίζει δυνατά δίπλα σε κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός.

 

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites και μέσω του viva μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Οσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ιου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Εδώ μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω: e-mailfacebooktwitter και instagram.