Χορηγός του Ios3on3 η εταιρεία DAE

 

Η εταιρεία «Μηχανικοί Μελετών και Εφαρμογών Α.Ε.» (DESIGN AND APPICATION ENGINEERS SA/DAE» ανέλαβε χορηγός του τουρνουά Ios3on3, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 7-9 Ιουλίου.

Ο κ. Μάρκος Σαλτέρης εκ μέρους της DAE εξήγησε στο Ios3on3.gr τη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων, όπως το πρώτο τουρνουά της Ιου: «Ενα τέτοιο εγχείρημα είναι πολύ σημαντικό, διότι προσφέρει μια ακόμα ευκαιρία στον κόσμο να έρθει πιο κοντά στο μαζικό αθλητισμό. Ετσι μέσα από το Ios3on3 οι φίλαθλοι στις Κυκλάδες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το μπάσκετ και να έρθουν κοντά σε μεγάλους παίκτες που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Θέλαμε να αποτελέσουμε χορηγοί μιας τέτοιας εκδήλωσης, διότι μας ενδιαφέρει να προάγουμε το μαζικό αθλητισμό».

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η εταιρεία «Μηχανικοί Μελετών και Εφαρμογών Α.Ε.» (DESIGN AND APPICATION ENGINEERS SA/DAE, www.dae.gr) προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, επίβλεψης και διαχείρισης, σε έργα Πολιτικού Μηχανικού, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Στελεχώνεται με σημαντικό αριθμό μηχανικών και σχεδιαστών, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν πολυετή συνεχή υπηρεσία στην εταιρεία.

Στόχος της DAE είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με κριτήρια την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα των έργων, εφαρμόζοντας σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους και λύσεις. Επιπρόσθετα, επιδιώκεται ο περιορισμός του οικονομικού και περιβαλλοντικού κόστους των παρεχόμενων υπηρεσιών, κάτι που επιτυγχάνεται με τη διαρκή επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού και με τη χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας σε λογισμικό και εξοπλισμό.

Η εταιρεία έχει, για περισσότερα από 25 έτη, ενεργό συμμετοχή σε σημαντικά κτιριακά, βιομηχανικά, ενεργειακά έργα και έργα υποδομών τόσο εντός του Ελληνικού χώρου όσο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Παράλληλα επιδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση σε θέματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος και της επίτευξης βιώσιμης ανάπτυξης ενώ προσπαθεί να στηρίζει κοινωνικές δράσεις και δομές, ανταποδίδοντας έμμεσα στην κοινωνία μέρος των εσόδων της που ουσιαστικά προέρχονται από αυτή.

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites. Μέσω του viva μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Οσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ιου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Εδώ μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω: e-mailfacebooktwitter και instagram.