Χορηγός επικοινωνίας στο Ios3on3 το Eurohoops.net

Το μεγαλύτερο διεθνές μπασκετικό site στην Ευρώπη, Eurohoops.net ανέλαβε χορηγός επικοινωνίας του Ios3on3 που θα διεξαχθεί στην Ιο στις 7-9 Ιουλίου με τη συμμετοχή κορυφαίων παικτών όπως οι Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Τσαρτσαρής, Κακιούζης, Παππάς, Σχορτσανίτης που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Το Eurohoops.net, ιδρύθηκε το 2012 και δημοσιεύει σε καθημερινή βάση νέα της Ευρωλίγκας σε 6 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Τουρκικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ρωσικά) προσφέροντας ποιοτικό περιεχόμενο σε όλους τους Fans παγκοσμίως.

Στην μικρή περίοδο ύπαρξής του, το Eurohoops έχει καταφέρει γρήγορα να γίνει σημείο αναφοράς στο διεθνές μπάσκετ, τόσο για τους Fans, όσο και για τα Media, όταν ψάχνουν για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και άρθρα για όλες τις μπασκετικές διοργανώσεις. Τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά το κορυφαίο σε επισκεψιμότητα μπασκετικό website στην Ευρώπη παρουσιάζοντας αποκλειστικές ειδήσεις, άρθρα γνώμης, blogs διάσημων αθλητών, trademarks άρθρα, video και στατιστικά.

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites και μέσω του viva μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Οσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ιου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

 

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Εδώ μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω: e-mailfacebooktwitter και instagram.