Υπό την αιγίδα του της Ενωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων το Ios3on3

Η Ενωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Ios3on3 και έτσι το τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 7-9 Ιουλίου στην Ιο θα τεθεί υπό την αιγίδα της διαθέτοντας δομές και ανθρώπινο δυναμικό της ΕΣΚΚ ώστε να βοηθήσει στην αρτιότερη διεξαγωγή του.

Οπως αναφέρεται μάλιστα χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΕΣΚΚ: «Τέτοιες εκδηλώσεις με την παρουσία καταξιωμένων αθλητών εξάλλου προάγουν το άθλημα του οποίου θεματοφύλακες  είμαστε στις Κυκλάδες».

Ηδη έχουν δηλώσει συμμετοχές μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ όπως οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Μιχάλης Κακιούζης, Κώστας Τσαρτσαρής, Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Νίκος Παππάς…

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites και μέσω του viva μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Οσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ιου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

 

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

 

Εδώ μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω: e-mailfacebooktwitter και instagram.