Η Ίος ετοιμάζεται για ένα σπουδαίο «3 on 3»

Το μπάσκετ είναι το άθλημα που ταιριάζει στον Έλληνα. Οι επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ, που παραμένει επί σειρά δεκαετιών στις κορυφογραμμές του αθλήματος το αποδεικνύουν.

Aκόμη όμως περισσότερο το επιβεβαιώνουν οι εικόνες από τα ανοικτά γήπεδα της χώρας, όπου χιλιάδες παιδιά μαθαίνουν να παίζουν μπάσκετ, να αθλούνται και να ανταγωνίζονται. Από τις συμμετοχές στα δεκάδες καμπ που διοργανώνονται το καλοκαίρι και τις διακοπες των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

Και τέλος από τα 3on3 που διεξάγονται με ολοένα μεγαλύτερη επιτυχία, συμμετοχή και συχνότητα. Το καλοκαίρι ένα νέο σπουδαίο τουρνουά 3on3 θα διοργανωθεί στο πανέμορφο νησί της Ίου με τη συμμετοχή σπουδαίων πρωταγωνιστών του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το τουρνουά θα αποτελέσει χρυσή ευκαιρία για την προβολή στο εξωτερικό -αλλά και το εσωτερικό της χώρας- των φυσικών ομορφιών του νησιού και επίσης θα προσφέρει στον αθλητικό τουρισμό που δειλά-δειλά αρχίζει να αναπτύσσεται στην Ελλάδα!

Η Ίος θα φιλοξενήσει λοιπόν ένα διεθνές τουρνουά 3on3, το οποίο θα προστεθεί με επιτυχία στις αλυσίδα των άρτιων διοργανώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί και επιδιώκουν να γίνουν θεσμός στη Σύρο αλλά και τον περασμένο Οκτώβριο στη Γλυφάδα.

Σπουδαίου Έλληνες μπασκετμπολίστς αλλά και πρωταγωνιστές του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα ταξιδέψουν στο νησί του Αιγαίου και όσοι φίλοι του αθλήματος βρεθούν εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν, να παίξουν μαζί τους, να φωτογραφηθούν και να να πάρουν αυτόγραφα, ζώντας μια μοναδική εμπειρία.